Brandsterkte: een dag in het leven van CrossFit® Atleet Aniol

Aniol ekai

Hallo, ik ben Aniol en ik zal je door mijn dag doorlopen als CrossFit® -atleet. Als professionele atleet is mijn trainingsregime ongelooflijk intens en veeleisend. Elke dag duw ik mijn lichaam tot het uiterste om nieuwe niveaus van fitness en kracht te bereiken. Hoewel training een cruciale rol speelt in mijn succes, begrijp ik dat optimale voeding even belangrijk is. Daarom heb ik Goprimal -producten in mijn dieet opgenomen. In dit blogbericht zal ik delen hoe Goprimale producten Helpt me te herstellen, sterker te worden en een magere lichaamsbouw te behouden.

Een typische dag in een leven als een professionele CrossFit® -atleet

Een uitgebalanceerd ontbijt om de dag te starten

Mijn dag begint met een vroege wake-up call, gevolgd door een voedend ontbijt. Ik kies voor een combinatie van eieren, avocado en vers fruit. Dit biedt me een rijke bron van eiwitten, gezonde vetten en natuurlijke suikers, waardoor ik de energieboost heeft die nodig is voor de komende dag. Eieren en avocado's zijn ook rijk aan voedingsstoffen en ook omega 3, wat geweldig is voor herstel. Vers fruit biedt gezonde koolhydraten en vezels.

Trainingssessie 1: stimulerend en aanvullen

Na het ontbijt ga ik naar de sportschool voor mijn eerste trainingssessie van de dag. Deze intense training duurt meestal ongeveer 90 minuten. Terwijl het opwarmt met de rest van het team bij CrossFit® Zarautz, we nemen Goprimale koolhydraten en elektrolyten, Hierdoor kunnen we de hele sessie vol energie trainen en we zorgen ervoor dat onze elektrolytniveaus zelfs na de sessie zijn gegarneerd, dit is iets heel belangrijks voor mij, vooral tijdens de zomer om krampen en extreme vermoeidheid te voorkomen. Na de workout verbruik ik mijn eerste portie Goprimaal eiwit, Gemengd met water en amandel/hazelnootmelk. Dit zorgt ervoor dat mijn lichaam de nodige voedingsstoffen ontvangt voor optimaal herstel en groei.

Kleine maaltijden, grote impact

Gedurende de dag volg ik een routine van het consumeren van kleine, evenwichtige maaltijden om de paar uur. Deze strategie houdt mijn metabolisme actief en energieniveaus hoog. Elke maaltijd is rijk aan eiwitten, gezonde vetten en omvat een overvloed aan groenten. Deze consistente voedingsbenadering voedt mijn lichaam en helpt bij het handhaven van een magere lichaamsbouw.

Als ik thuis niet kan eten, heb ik kleine trucs om mijn macronutriënten op zijn hoogtepunt te houden. Een zeer eenvoudige maaltijd met veel calorieën en eiwitten is Griekse yoghurt met Goprimal Strawberry -eiwit. Als ik niet zoveel calorieën wil, gebruik ik kefir of licht yoghurt. Altijd gemengd met wat eiwitpoeder voor extra eiwitten en smaak.

Goprimale atleet aniol ekai

Trainingssessie 2: Kracht en conditionering

In de middag doe ik mijn tweede trainingssessie van de dag. Deze sessie richt zich op kracht en conditionering en daagt mijn spieren en cardiovasculair systeem uit. Opnieuw Goprimale koolhydraten en elektrolyten Bewaar mijn dag, deze keer voeg ik eraan toe Creatine, Normaal 8 gram, maar als we dicht bij concurrentie zijn of zelfs tijdens, verhoog ik het normaal gesproken tot 15 gram.

Windend en opladen

Om na een uitdagende dag af te sluiten, doe ik 's avonds yoga of mobiliteitswerk. Dit helpt me zowel fysiek als mentaal te ontspannen. Eindelijk sluit ik de dag af met een sterk diner. Dit kan 300-400 gram gegrilde kip of vis zijn, wat geroosterde groenten en 200 gram rijst, pasta, aardappelen of quinoa. Voor het slapengaan is er geen enkele dag die ik mis dat het nemen van mijn favoriete Goprimal -producten voor herstel: Omega3, Magnesium complex en Vitamine D3. Hierdoor kan ik goed slapen en me de volgende dag volledig hersteld voelen. Dichter bij concurrentie verhoog ik de inname, maar normaal neem ik 2 capsules van elk product. Dit is echt mijn dagelijkse nachtroutine, dus ik heb ze altijd klaar op mijn slaapkamertafel, dus ik vergeet het nooit.

Herstel en groei: de belangrijkste voordelen van Goprimal Protein

Om mijn training te ondersteunen, Goprimaal eiwit Biedt mijn lichaam de essentiële voedingsstoffen die het nodig heeft om na elke training sterker te worden en sterker te worden. Als een gras gevoed gehydroliseerd eiwit, wordt het snel opgenomen door mijn lichaam, waardoor maximale voordelen van elke portie worden gewaarborgd. Gezien mijn frequente trainingssessies, het is heel belangrijk dat ik bij hand eiwitpoeder heb, het is heel gemakkelijk te gebruiken en het smaakt geweldig. Goprimaal eiwit stelt mijn lichaam in staat om snel te herstellen, waardoor ik dag na dag een hoog niveau van prestaties kan behouden.

Het handhaven van een magere lichaamsbouw: de rol van het goprimale eiwit

Als atleet is het noodzakelijk voor mij om een ​​magere lichaamsbouw te behouden. Goprimale eiwit helpt bij het bereiken van dit doel. Het bevat weinig vet en koolhydraten, waardoor het ideaal is voor personen die hun lichaamsvet niveaus willen houden, maar functioneel. Bovendien bevat goprimaal eiwit de best mogelijke ingrediënten, waardoor het een gezond en schoon eiwitsupplement is voor degenen die gericht zijn op een uitgebalanceerd dieet.

Nu is het aan jou: probeer het eens en krijg je Goprimaal gehydrolyseerd eiwit Vandaag!

Goprimal Hydro Whey Protein - Chocolate
100% Gehydrolyseerd gras gevoed wei -eiwit
25 porties van 30 grs - nul suiker/vetten - met spijsverteringsenzymen
Romige chocolade | Pure vanille | Strawberry & White Choco