Klantbeoordeling Vitamine D

Vorige week kregen we een mooie e-mail van een van onze resellers Next Level Human uit Nederland. Ze vertelden ons over een van hun klanten die geweldige resultaten hadden met ons vitamine D-supplement. Hier is het verhaal van Henny. Afgelopen winter begon ik plotseling verschillende fysieke overlast te lijden. Ik voelde me uitgeput, voelde zich depressief en had pijnlijke gewrichten. De pijn werd zo ernstig dat het schrijven een beproeving werd. Zelfs mijn ogen gaf me hoofdpijn, ik had moeite om langere tijd te focussen. Ik zorg voor mezelf, ik eet regelmatig gezond voedsel en lichaamsbeweging en ik had nooit eerder dit soort symptomen ervaren, dus ik wilde graag de oorzaak van dit alles vinden. Ik ging voor het eerst naar een optometrist om mijn ogen te laten controleren, maar er was geen verandering in mijn recept. Toen probeerde ik de zaak te vinden waarom ik de hele tijd zo moe voelde. Het was een drukke tijd op het werk geweest en ik sliep niet goed, dus ik wakker was me niet volledig opgefrist in de ochtend, maar zou dit echt de oorzaak kunnen zijn voor dit gevoel van uitputting? Ik heb me ervaren in de winter in de winter eerder, maar de gevoelens leken deze keer intenser te zijn.

vitamine D3

En als al deze symptomen niet slecht genoeg waren, was er deze intense pijn in de gewrichten van mijn nek en handen. Ik besloot mijn arts te bezoeken en deze kwalen met hem te bespreken. Hij stuurde me naar een reumatoloog en besloot hij een bloedtest uit te voeren. De resultaten van deze test lieten zien dat ik leed aan een ernstige vitamine D-tekort. Dus vonden we eindelijk de oorzaak aan al mijn problemen! Ik had nooit gedacht dat een vitamine-tekort zo'n grote impact zou kunnen hebben op mijn gezondheid. Nu om een ​​oplossing te vinden.

Mijn dochter Nicole vertelde me dat ze de vitamine D pillen van Goprimal voor mij zou bestellen. Goprimal maakt gebruik van gelabletten die gemakkelijk te slikken zijn. Ik heb altijd problemen met het slikken van tabletten, maar ik heb geen problemen die deze wat dan ook slikken. Dat maakt ze regelmatig een briesje. Na 4 weken de goprimale vitamine D pillen hebben gebruikt, had ik mijn bloed opnieuw getest en heb ik de reumatoloog bezocht om de resultaten te bespreken. Hij had heel goed nieuws. De tekortkoming was verdwenen. Hij was verbaasd dat deze supplementen zo snel werkten. Al mijn problemen verdwenen binnen een maand met behulp van de goprimale vitamine D pillen. Bedankt Goprimal!